'/> Resep Biskut tart nenas sedap giler.., Sempurna - Children

Resep Biskut tart nenas sedap giler.., Sempurna

Biskut nenas memang sedap.

Sekali lagi, saya sedang mencari cara mudah untuk membuat biskut pai nenas yang lazat. Fleksibiliti unik? Antaranya. Orang ramai sudah terbiasa menggunakan Internet dalam gajet untuk mendapatkan maklumat tentang imej yang boleh mereka gunakan sebagai inspirasi. : Kali ini saya akan kongsikan beberapa langkah mudah untuk membuat biskut pai nenas yang sedap. Yang sedap memang susah Ö‡ senang. Jika tidak diproses dengan betul, hasilnya akan menjadi kejam, malah tawar. Walaupun biskut nenas sangat sedap, namun rasa dan aroma biskut yang enak harus memenuhi selera kita.

Daripada jenis bahan, daripada pemilihan bahan segar hinggalah kepada pemprosesan dan penyajian, terdapat banyak perkara yang sedikit sebanyak mempengaruhi rasa biskut pai nenas. Jika anda ingin membakar biskut pai nenas yang lazat, jangan risau. Hidangan ini memang sedap tidak kira di mana anda berada, kerana jika anda sudah tahu teknik ini, hidangan ini boleh menjadi menyeronokkan. Berikut ialah foto kuki nanas lazat seterusnya yang boleh anda gunakan sebagai pratonton.

Jumlah hidangan untuk membuat pai nenas yang lazat ialah 60 biji. Jadi pastikan anda cukup untuk orang yang anda sayangi.

Anggaran masa membakar untuk biskut nanas yang lazat ialah kira-kira 160 Ö‡ 25 minit.

Baca Juga

Berikut ialah beberapa petua dan petua yang berguna untuk membuat biskut nanas lazat yang sedia untuk digunakan. Anda boleh membuat biskut nanas yang lazat dengan 9 jenis bahan dalam 7 langkah memasak. Berikut adalah langkah-langkah untuk menyediakan.

Resepi: #dapurrang @TS masakan rumah

Biskut Kek Nanas Sedap: Bahan Masakan Berempah.

  1. 3 1/4 cawan tepung gandum
  2. 2 g/g bunga jagung
  3. 2 sudu besar tepung kastard (untuk krim)
  4. 2 sudu besar mentega lembu Gibland
  5. 1 cawan mentega emas cair
  6. 3 sudu besar susu pekat
  7. Dari 1 kuning telur
  8. sedikit esen vanila
  9. Tompok kuning lemon

Langkah-langkah untuk membuat pai nenas yang lazat.

  1. Campurkan bahan-bahan seperti mentega, susu pekat, kuning telur, esen vanila, pewarna makanan kuning dan mentega lembu.
  2. Kemudian masukkan 1 cawan tepung gandum, tepung krim, kemudian tepung jagung, gaul lagi, masukkan baki tepung gandum... gaul rata.
  3. Uli tepung hingga empuk dan lembut, masukkan sedikit tepung, tuangkan sedikit ke dalam biskut.
  4. Taburkan dulang atau pinggan dengan tepung semasa menghidangkan kek.
  5. Sebelum membakar kek, tuangkan sedikit mentega di atas pinggan. Untuk kesan keemasan, campurkan 1 sudu teh kuning telur dengan susu segar dan berus, tambah sedikit pewarna lemon dan sedikit lao.
  6. Panaskan ketuhar hingga 170 darjah selama 5 minit
  7. Bakar pada suhu 160 darjah selama 25 minit

Terima kasih kerana menggunakan resipi yang pasukan kami siarkan di sini. Kami berharap bahawa biskut nanas ternyata lazat. Ia adalah satu pengalaman yang indah!

Tags:
Resepi

You may like these posts

Link copied to clipboard.