Resep Puding santan # merdeka #ChefZam yang Sempurna
Hau koko-esnearen esnea errezeta paregabea da #merdeka #ChefZam?, #Independentzia #ChefZam-ek hutsegitearen aurkako koko-esnearen esnea errezeta bilatzen dute gaur egun gure inguruko erabiltzaileek, agian zu zara. Jendea ohituta dago Internet mugikorrean erabiltzera ideietarako irudien informazioa lortzeko. Eta oraingoan #merdeka #ChefZam koko-esne-esnea goxo-goxo bat egiteko gida bat partekatuko dut, oso erraza da. Okerra aukeratzen baduzu, emaitza ez da asegarria izango eta desatsegina izaten jarraituko du. Non #merdeka #ChefZam koko esne-esnea gure dastamen-papilak estimulatzen dituen usaina eta zaporea izan behar du.
#merdeka #ChefZam Koko-esnearen esnea zaporearen kalitateak eragiten du gutxi gorabehera, osagai motatik hasita, ondoren osagai freskoen aukeraketak, nola prozesatu eta zerbitzatu daitekeen. Edonon zaudela ere, ez duzu kezkatu behar #merdeka #ChefZam koko-esnea goxoa egin nahi baduzu, teknika ezagutzen ez baduzu, plater hau gozamen berezia izan daitekeelako. Ondoren, #merdeka #ChefZam koko-esne-esnea-ren argazki bat adibide bat ikus dezakezue.
Ez, oraingoan etxean egindako koko esne esnea #merdeka #ChefZam egiten saiatzen gara. Ohiko osagaiei eutsiz, elikagai honek gure gorputza osasuntsu mantentzen lagun dezake. #merdeka #ChefZam koko-esnearen esnea egin dezakezu 7 osagai eta 10 prestaketa-pauso erabiliz. Hona hemen platera nola prestatu.
Eguraldi beroan jateko oso gozoa den koko-esnearen esnea.. zoriontsu izateko
Baca Juga
#merdeka #ChefZam Koko esne esnea egiteko beharrezkoak diren osagaiak eta espeziak:
- 2 arrautza haziak
- 140 gramo azukre
- 125 ml zentimo
- 550 ml aire
- 1/2 hegoaldeko gatza
- 1 koilarakada bainila esentzia
- 1 poltsa agar hauts
Koko-esnearen esnea prestatzeko fasea #merdeka #ChefZam
- Osagai guztiak nahastu nahasketa homogeneoa lortu arte, ondoren ontzi batean jarri.
- Su ertainean egosi, irabiatuz.
- Mugitu irakiten arte. Koko-esnea kanpotik etorri gabe nahi baduzu, utzi ontzian lehenik, bero egiten duenean, gero gorde erreferentzia gisa.
- Aurpegi-budina geruzetan
- Partekatu margotu nahi dituzun kolore batzuekin
- Bota lehenengo geruza eta hoztu izotzontzian
- Pixka bat gogorra da, atera eta zabaldu poliki-poliki lehen kolorean..
- Isuri bigarren kolorea eta hoztu berriro izozki batean.
- Errepikatu urrats berdinak kolorea desagertu arte.. amaituta, izozkian hoztu dezakezu...
- Zerbitzatzeko prest
Nola doa ez al da erraza? Hona hemen etxean egin dezakezun #merdeka #ChefZam koko esne esnea nola egin. Zorionez erabilgarria eta zorte on!