'/> Resep Puding santan # merdeka #ChefZam yang Sempurna - Children

Resep Puding santan # merdeka #ChefZam yang Sempurna

Santa's budina #merdeka #ChefZam

Hau koko-esnearen esnea errezeta paregabea da #merdeka #ChefZam?, #Independentzia #ChefZam-ek hutsegitearen aurkako koko-esnearen esnea errezeta bilatzen dute gaur egun gure inguruko erabiltzaileek, agian zu zara. Jendea ohituta dago Internet mugikorrean erabiltzera ideietarako irudien informazioa lortzeko. Eta oraingoan #merdeka #ChefZam koko-esne-esnea goxo-goxo bat egiteko gida bat partekatuko dut, oso erraza da. Okerra aukeratzen baduzu, emaitza ez da asegarria izango eta desatsegina izaten jarraituko du. Non #merdeka #ChefZam koko esne-esnea gure dastamen-papilak estimulatzen dituen usaina eta zaporea izan behar du.

#merdeka #ChefZam Koko-esnearen esnea zaporearen kalitateak eragiten du gutxi gorabehera, osagai motatik hasita, ondoren osagai freskoen aukeraketak, nola prozesatu eta zerbitzatu daitekeen. Edonon zaudela ere, ez duzu kezkatu behar #merdeka #ChefZam koko-esnea goxoa egin nahi baduzu, teknika ezagutzen ez baduzu, plater hau gozamen berezia izan daitekeelako. Ondoren, #merdeka #ChefZam koko-esne-esnea-ren argazki bat adibide bat ikus dezakezue.

Ez, oraingoan etxean egindako koko esne esnea #merdeka #ChefZam egiten saiatzen gara. Ohiko osagaiei eutsiz, elikagai honek gure gorputza osasuntsu mantentzen lagun dezake. #merdeka #ChefZam koko-esnearen esnea egin dezakezu 7 osagai eta 10 prestaketa-pauso erabiliz. Hona hemen platera nola prestatu.

Eguraldi beroan jateko oso gozoa den koko-esnearen esnea.. zoriontsu izateko

Baca Juga

#merdeka #ChefZam Koko esne esnea egiteko beharrezkoak diren osagaiak eta espeziak:

  1. 2 arrautza haziak
  2. 140 gramo azukre
  3. 125 ml zentimo
  4. 550 ml aire
  5. 1/2 hegoaldeko gatza
  6. 1 koilarakada bainila esentzia
  7. 1 poltsa agar hauts

Koko-esnearen esnea prestatzeko fasea #merdeka #ChefZam

  1. Osagai guztiak nahastu nahasketa homogeneoa lortu arte, ondoren ontzi batean jarri.
  2. Su ertainean egosi, irabiatuz.
  3. Mugitu irakiten arte. Koko-esnea kanpotik etorri gabe nahi baduzu, utzi ontzian lehenik, bero egiten duenean, gero gorde erreferentzia gisa.
  4. Aurpegi-budina geruzetan
  5. Partekatu margotu nahi dituzun kolore batzuekin
  6. Bota lehenengo geruza eta hoztu izotzontzian
  7. Pixka bat gogorra da, atera eta zabaldu poliki-poliki lehen kolorean..
  8. Isuri bigarren kolorea eta hoztu berriro izozki batean.
  9. Errepikatu urrats berdinak kolorea desagertu arte.. amaituta, izozkian hoztu dezakezu...
  10. Zerbitzatzeko prest

Nola doa ez al da erraza? Hona hemen etxean egin dezakezun #merdeka #ChefZam koko esne esnea nola egin. Zorionez erabilgarria eta zorte on!

Tags:
Resepi

You may like these posts

Link copied to clipboard.