Langkah Mudah untuk Menyiapkan Bread Butter Pudding yang Lezat
Adakah anda sedang mencari inspirasi membakar untuk resipi buttermilk untuk resipi yang unik dan lazat? Warga dalam talian sudah biasa menggunakan maklumat bergambar sebagai inspirasi menggunakan internet di telefon bimbit mereka. Okey, kali ini saya akan kongsikan panduan langkah demi langkah mudah membuat Roti Susu Mentega Anguilla supaya tidak susah atau senang. Sekiranya rawatan itu salah, hasilnya tidak akan menyenangkan dan, di samping itu, selalunya tidak menyenangkan. Malah, roti manis sepatutnya mempunyai bau dan rasa mentega yang merangsang selera makan.
Terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kualiti rasa roti mentega, pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, bagaimana ia diproses dan dihidangkan. Tidak kira di mana anda berada, anda tidak perlu risau untuk membuat roti dan mentega yang lazat, kerana jika anda sudah tahu tekniknya, ia mungkin kepakaran anda. Di bawah adalah gambar buttermilk untuk baking yang boleh anda gunakan sebagai inspirasi.
Berikut adalah beberapa petua dan teknik praktikal untuk membuat roti buttermilk untuk memasak. Anda boleh membuat mentega roti menggunakan 17 bahan dan 13 langkah memasak. Berikut adalah langkah-langkah memasak.
Ajnia buat susu buat roti minggu lepas.. memang makanan kegemaran suami.. makan je, perut kenyang, tak payah makan nasi... jadi ikut selera orang...
Baca Juga
Bahan-bahan dan rempah ratus untuk membuat susu roti:
- Bahan tenusu
- 4 biji telur
- 1 beg kecil roti
- 1 tin susu cair
- 1/2 botol udara
- 3/4 cawan gula pasir
- Sedikit garam
- 1/3 sudu teh esen ros
- Coklat cip @ kismis @ bancuhan buah
- Papan mentega cair (untuk mencuci gula-gula)
- Bahan sos
- 1 tin susu cair
- 2 s/b Tepung memerang
- 4 s/b gula pasir
- Sedikit garam
- Mereka berwarna merah jambu
- 1/2 botol udara
Cara membuat roti mentega dengan susu
- Cara membuat susu - Hiris roti dalam loyang yang telah digris dan tutup dengan kertas kek... Masukkan cip coklat.
- Pukul telur hingga sebati dengan gula..kemudian masukkan susu..air..baru dan garam..gaul rata..kemudian ayak ..
- Kemudian tuangkan roti, adunan mengalir melalui roti sehingga adunan susu TD siap.
- Lepas tu masukkan cutter.. tekan ke bawah sepenuhnya.. lepas masak senang tak potong.. bersihkan cutter supaya tak tersangkut masa masak lepas minyak..
- Kemudian bakar selama 50 minit pada suhu 150-180 darjah.
- Menggunakan pengaktif, perlahan-lahan keluarkan pemotong dari kuali.
- Bila dah masak, masukkan mentega cair di atas susu...
- Cara membuat sos krim - Satukan semua bahan kecuali tepung dalam periuk.
- Kemudian masak dengan api besar hingga mendidih.
- Bancuh tepung dengan sedikit air hingga sebati.
- Masukkan dalam periuk dan kacau hingga pekat.
- Selesai ... sebelum menghidangkan DL segar ... cuba ...
Terima kasih kerana membaca resipi yang diberikan oleh pasukan kami di halaman ini. Kami berharap bahawa membuat susu mentega teratas untuk membakar akan membantu anda membuat hidangan yang lazat untuk keluarga / rakan-rakan atau mengubahnya menjadi konsep masakan. Selamat mencuba!