'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Puding roti bakar Anti Gagal - Children

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Puding roti bakar Anti Gagal

Puding goreng

Mencari idea langkah demi langkah yang mudah untuk membuat puding roti bakar yang unik dan lazat? Resipi puding roti bakar yang lazat kini sedang dicari di kawasan kami, mungkin oleh ramai di antara anda. Ibu muda menggunakan Internet pada peranti untuk mencari maklumat tentang imej untuk inspirasi. Baiklah, kali ini saya akan kongsikan kepada anda resepi ringkas cara membuat Puding Anti Roti Bakar yang tidak terlalu sukar malah mudah. Jika tidak dirawat dengan betul, hasilnya akan menjadi ringan dan selalunya tidak menyenangkan. Malah, puding goreng yang lazat harus mempunyai rasa dan aroma yang boleh merosakkan selera makan anda.

Banyak faktor mempengaruhi rasa puding bakar, daripada jenis bahan sehinggalah kepada pilihan bahan segar, penyediaan dan hidangan. Jika anda ingin membuat puding panggang yang lazat di mana sahaja anda berada, jangan risau, kerana jika anda tahu kaedahnya lebih awal, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Seterusnya adalah gambar puding goreng yang boleh anda gunakan untuk preview.

Jumlah hidangan untuk membuat puding goreng ialah 1 hidangan. Jadi pastikan bilik ini cukup untuk memberi perkhidmatan kepada anda dan orang tersayang.

Berikut adalah beberapa cara mudah dan praktikal untuk membuat puding roti bakar anda sendiri. Anda boleh membuat puding goreng menggunakan 7 bahan dan 5 langkah pembuatan. Cara menyediakan makanan.

#оске гогноц #1post1hope tak habis roti tak habis roti puding sat jaa clear baq hang😂😋

Bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat roti bakar puding:

  1. 6 keping roti
  2. Marjerin pelangi 3 sudu besar
  3. 2 cawan susu segar
  4. 1/2 cawan gula
  5. 2 biji telur
  6. 1/2 cawan esen vanila
  7. Beberapa kismis untuk ditaburkan

Cara membuat puding roti bakar

  1. Roti Carik2kan, isi acuan dengan majerin Kaikan, tuang terus atas roti.
  2. Campurkan gula dengan susu, kemudian masukkan esen vanila dan telur dan gaul rata.
  3. Tuangkan terus ke atas roti.Biarkan susu sedut dalam roti selama 5 minit.Bakar pada suhu 160°C selama 25-30 minit / sehingga puding roti kita menjadi kuning.
  4. Tada sudah bersedia. Sesetengah orang suka sejuk, tetapi Seklesa suka ia segar, rangup di bahagian atas dan lembut di bahagian bawah.
  5. Sarjan Sedap, Silmt Menkuba 😁✌️

Bagaimana: Mudah, bukan? Cara membuat puding bakar yang boleh anda buat di rumah. Saya harap anda mendapati ia berguna dan menikmati!

Tags:
Resepi
Link copied to clipboard.