Langkah Mudah untuk Menyiapkan Puding Roti Berkuah Kastard Anti Gagal
Masih mencari idea. Bagaimana untuk membuat susu anti-perlanggaran khas? Langkah mudah untuk membuat krim susu anti penuaan ini adalah dengan bertanya kepada ramai orang sekeliling kita kali ini, mungkin salah seorang daripada mereka adalah kawan. Ibu muda sudah biasa menggunakan Internet pada telefon pintar mereka untuk mencari maklumat dalam gambar, contohnya. Baiklah, kali ini saya kongsikan tutorial bagaimana untuk mengikuti langkah mudah membuat roti susu Nguiler Natila supaya tidak terlalu keras. Jika diproses secara tidak betul, hasilnya akan menjadi hambar dan secara amnya tidak menyenangkan. Malah, roti yang baik dengan susu berkrim harus mempunyai rasa dan bau yang boleh membakar selera anda.
Terdapat pelbagai perkara yang mempengaruhi rasa roti berkrim, pertama jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, seperti persembahan dan persembahan. Jangan risau jika anda ingin membuat roti krim susu yang lazat di rumah, kerana jika anda tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi hidangan yang sangat istimewa. Berikut ialah foto kedai roti yang boleh anda gunakan sebagai idea.
Sekarang, mari cuba kali ini, untuk menyediakan roti anda dengan krim susu di rumah. Bahan-bahan yang dipermudahkan, hidangan ini boleh berguna untuk mengekalkan kesihatan badan kita. Anda boleh membuat roti krim dengan 14 bahan dan 13 langkah. Berikut adalah langkah-langkah memasak.
Salah satu pencuci mulut kegemaran saya. Jadikan ia mudah dan terus. Masak dengan penuh kasih sayang. # apron emas
Baca Juga
Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk membuat pan de nata:
- 1 bungkus roti feta jumbo
- 4 biji telur
- 4 cawan susu segar
- 1/2 cawan gula
- sedikit garam
- 1/2 sudu teh aiskrim vanila
- 2 sudu besar marjerin/mentega
- 1/2 cawan pinset coklat
- Segenggam pinset coklat.
- 4 sudu besar krim putar
- 1 tin susu cair
- 1/2 tin air (sama tin)
- 4 sudu besar gula
- 1 sudu teh vanila masin
Cara membuat roti susu dengan krim
- Sapukan loyang dengan mentega/marjerin, guna loyang 10 x 10.
- Telur, gula, aiskrim vanila, sedikit garam dan susu... Gaul hingga gula larut.
- Jika cair, masukkan marjerin/mentega, kacau seketika, kemudian masukkan roti.
- Roti dipotong dan dimasukkan ke dalam bekas dengan bahan-bahan.
- Kemudian masukkan secawan coklat dan gaul.
- Taburkan susu dan taburkan coklat.
- Ketuhar mesti panas dalam 10 minit, suhu yang digunakan ialah 180 darjah, bergantung pada jenis ketuhar.
- Apabila ketuhar panas, letakkan doh di dalam ketuhar pada suhu 180° selama 40 minit ke atas dan ke bawah atau sehingga permukaannya keemasan dan dibakar.
- Sediakan krim: susu cair, air, krim, gula dan ais krim vanila.
- Gaul sebati. Gaul rata, masak dengan api perlahan. Masak hingga berkilat. Konsentrasi bergantung pada keinginan kita.
- Apabila kedua-duanya masak dan panas atau sejuk, kedua-duanya boleh dihidangkan.
- Letakkan sos krim pada susu roti dan anda boleh makan.
- Salam dari saya yatie fy.
Terima kasih kerana membaca resipi yang dibentangkan oleh pasukan kami di laman web ini. Semoga resipi kastard roti dan krim yang ringkas dapat membantu anda membuat hidangan yang lazat untuk keluarga/rakan anda dan menggalakkan anda menjual makanan anda. Semoga ini berguna dan bersenang-senang!